Wedstrijdverslagen: twee heerlijke zeges, twee heerlijke taarten

Olympia'89/DOS'80 heren A - UDI 1896 38-27.

Op zondagochtend stond de wedstrijd tegen UDI op het programma. Er viel het een en ander recht te zetten, aangezien UDI de vorige keer won met 3 doelpunten verschil. Olympia miste zijn 2 rechterhoekspelers en kregen daarom steun van Kyan van Berlo jongens C en Job van Kuppenveld jongens B, die overigens ieder 3x wisten te scoren in hun debuut bij de A-jeugd.

Beide teams scoorde om en om. Door wat fouten in de dekking presteerde Olympia onder hun niveau en kwam de ruststand op 16-16 gelijk.
In de rust werd besloten om van een 6-0 dekking naar een 5-1 dekking te gaan waarbij 1 speler iets verder uit stapt op de aanval.
Dit pakte erg goed uit in het voordeel van de thuisploeg, binnen 5 minuten liep Olympia 6 doelpunten uit! Deze lijn werd doorgetrokken en de stand eindigde op 38-27 in het voordeel van de Olympia.

Door de 2 verkregen punten van deze wedstrijd haalt Olympia de club uit Volendam weer in en stijgen naar een 9de plaats. In verband met carnaval vind de volgende wedstrijd pas plaats op zondag 10 maart, uit in Arnhem.

Met dank aan: Niels Verboven

RHV - Olympia'89/DOS'80 meisjes D 10-26.

Op zondag 24 februari moesten we spelen tegen  RHV D2 Wij staan eerste en moest spelen tegen de vierde plek dus het kon lastig worden Maar dat werd het niet. Omdat Lynn haar arm gebroken had en Jeske wat later zou komen deden  Tycho en Meike mee. De eerste helft ging erg gemakkelijk het stond 3 -12 in Het voordeel van DOS/Olympia. Na een lekkere bak fruit gingen we weer vol moed de tweede helft in die was weer niet echt moeilijk werd De eindstand was 26-10 In het voordeel van Dos/Olympia. Met twee heerlijke taarten in onze maag gingen we weer naar huis. Deze taarten waren gebakken door de doelpunten makers van het 30e en 40e doelpunt van de vorige wedstrijd.

Met dank aan: Nienke Hiemstra

 

 

 

 

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Sponsoren

Liebrand Ruijs AdvocatenVan Orsouw designKoornbeemdTopfysiotherapie OssArjan van HoutumDe LeeuwerikSjeng Horbach ConsultancyGebr. van Erp