Wedstrijdverslagen: monsterscore jongens B

Houten - Olympia'89/DOS'80 heren A 31-29.

We mochten op zaterdag 23 maart in de avond tegen de nummer 6 in de competitie Houten. We speelden tegen 2 oud-ploeggenoten Jochem van Houtum en Ivar van de Voorn dus de motivatie om te winnen was er. De eerste helft begonnen we scherp en bleven we op 2 doelpunten voor, de ruststand was 14-18 in het voordeel van ons. In de eerste 5 minuten van de tweede helft begonnen we minder scherp en verloren we de voorsprong. Uiteindelijk hebben we verloren met 31-29.

Met dank aan: Koen van de Kamp

Olympia'89/DOS'80 jongens B - EHV/PSV 51-36.

We moesten afgelopen zaterdag onze laatste competitiewedstrijd tegen EHV/PSV spelen. We hadden er al twee keer goed van gewonnen dus we verwachten er niet al te veel van. In de eerste helft ging het vooral in de aanval heel goed. Er lag veel ruimte in het midden dus daar wisten onze opbouwers goed gebruik van te maken. Ook de circellopers kwamen daar veel bij kijken. Ook die hebben een goede wedstrijd gespeeld. In onze verdediging kwamen ze er vaak doorheen. Er lagen veel gaten in onze verdediging. Om dat in de tweede helft te voorkomen hadden we afgesproken om goed te schuiven. In de eerste helft stond het 27-20 in het voordeel van Olympia’89. We hadden in de rust besloten om als hele team goed mee te schuiven in de verdediging. Dat pakte goed uit. EHC/PSV kwam er daardoor minder vaak doorheen. We liepen in de hele wedstrijd veel breaks en deden veel snelle tegenaanvallen. Er werdt veel gescoord en dat bleek ook wel uit de stand. De eindstand werd 51-36 in het voordeel van ons. Nic Cornelissen maakte zowel het 40ste als het 50ste doelpunt dus 2x taart!!!! Het was een mooi, leerzaam en gezellig seizoen. Uiteindelijk zijn we derde geëindigd en willen we daarvoor onze coaches Piet en Ingrid bedanken.

Met dank aan: Jari van Vliet

Helios/Habo - Olympia'89/DOS'80 jongens C 33-44.

We moesten vandaag {zondag} uit spelen tegen Helios/habo in Uden. Onze keeper Bryon was er niet bij. De 1e helft heeft Luuk gekeept. We startten de wedstrijd goed af met 5 goals in de eerste 2 min en bleven goed spelen met veel breaks. De ruststand was 13-26 in ons voordeel.  De 2e helft moesten we wisselen als we een fout maakten of misten. Ook de keeper moest wisselen als hij er 1 door liet. De tegenstander maakten ook een hoop goals tegen maar we konden de overwinning redelijk makkelijk binnenslepen. De einstand was 44-33 voor Olympia89/Dos80.

Met dank aan: Jesper Kappen

D-jeugd

We hebben zaterdag 23 maart een wedstrijd gehad tegen de 10e plek. We hadden gewonnen met 30-7. Elke keer als we de 30 doelpunten halen mogen we een taart en dat betekent dat we bij de volgende wedstrijd een taart hebben. Verder over de wedstrijd het team speelde heel goed samen. En er werd goed verdedigd ondanks dat we rekening moesten houden met iets kleinere kinderen. Op het einde van de wedstrijd mochten we van onze coach niet meer tegen de speler verdedigen maar je mocht alleen de bal afpakken. Iedereen was heel blij aan het einde van de wedstrijd. Na de wedstrijd gingen we foto’s maken met het team. En tijdens de wedstrijd werden er ook foto’s gemaakt door de moeder van Jeske.

Met dank aan: Marit van de Laar

 

 

 

 

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Sponsoren

Liebrand Ruijs AdvocatenVan Orsouw designKoornbeemdTopfysiotherapie OssArjan van HoutumDe LeeuwerikSjeng Horbach ConsultancyGebr. van Erp