Wedstrijdverslagen: HA en JB winnen

Olympia'89/DOS'80 heren A - Arbo Rotterdam 26-21.

Dit weekend stond de wedstrijd Olympia 89 - ARBO Rotterdam op het programma. Wij hadden iets goed te maken want de uit wedstrijd werd met 5 punten verschil verloren. Aan het begin van de wedstrijd liep het zeer gelijk op. Vlak voor de rust liepen we een klein beetje uit. Tot een twee punten voorsprong in de rust. Na de rust had ARBO de voorsprong al weer helemaal weggewerkt. Maar wij liepen weer uit tot een 4 punten voorsprong. Deze voorsprong hadden ze weer weggewerkt. Maar na een rode kaart voor jan van munster voor 3 keer 2 minuten waren ze weer terug gekomen tot een punt. Hierna zetten we weer effen een tandje bij en liepen we weer uit dit keer konden we de voorsprong vast houden. De eindstand was 26-21.

met dank aan: Thomas van Kessel

DWS - Olympia'89/DOS'80 jongens B 27-30.

We begonnen de uitwedstrijd tegen DWS en we wisten al dat het een spannende wedstrijd ging worden. We starten de wedstrijd gelijk fel en maakte een voorsprong. Het was een spannende wedstrijd want we kwamen heel vaak gelijk. De ruststand was 10-14  en na de rust begonnen we ook weer goed. We behielden de voorsprong maar uiteindelijk kwam DWS goed terug en werd het toch weer gelijk. Gelukkig konden we wel nog de concentratie behouden en kwamen weer op voor sprong. Uiteindelijk hielden we het verschil vast en speelden volwassen de laatste paar minuten uit. De eindstand was 27-30.

met dank aan: Pim van Munster

D-jeugd

We speelde zaterdag tegen Avanti ze stonden op de derde plek.Op het begin begonnen we goed. We kwamen daarna gelijk te staan. Bij rust stonden we voor met ongeveer 3 punten verschil. De tweede helft ging het steeds beter. Het was een fijne en sportieve wedstrijd. Uiteindelijk hebben we gewonnen met 27-13.

Met dank aan: Fenne vd Donk

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Sponsoren

Liebrand Ruijs AdvocatenVan Orsouw designKoornbeemdTopfysiotherapie OssArjan van HoutumDe LeeuwerikSjeng Horbach ConsultancyGebr. van Erp