Wedstrijdverslagen: Febe moet een taart maken

Olympia Hengelo - Olympia'89/DOS'80 heren A 25-22.
Dit weekend speelden we uit tegen Olympia Hengelo. Net als vorige week begonnen we heel goed aan de wedstrijd, het was al snel 1-4. Daarna kwam Hengelo terug en ging het gelijk op. Ruststand was 10-13 voor ons. Na de rust speelde we erg slordig. Afspraken werden niet na gekomen en in de verdediging liep het ook helemaal mis. We kwamen met 6 goals achter te staan. Uiteindelijk herpakten we onszelf maar het was te laat: 25-22 voor Ollympia Hengelo.
Met dank aan: Tom de Leeuw

**

Feyenoord - Olympia'89/DOS'80 jongens B1 24-27.
Vandaag moesten wij in Rotterdam tegen Feyenoord Handbal. We begonnen goed met drie doelpunten achter elkaar maar Feyenoord kwam terug. Zo ging het de hele wedstrijd door. De laatste paar minuten maakten we het onszelf nog wel moeilijk, maar ondanks dat Wouter een harde bal op zijn gezicht kreeg, stopte hij een penalty, zodat we de wedstrijd toch nog af konden sluiten met winst.
Met dank aan: Firouz Mohammed Hosani

Delen uit het verslag van de tegenstander

In de tweede helft scoorde Feyenoord als eerste, maar het verschil kleiner dan twee doelpunten maken, lukte niet. Kort na rust moest de wedstrijd even stilgelegd worden vanwege een blessure bij de keeper van Olympia ’89 / Dos ’80. Het snoeiharde schot van Feyenoord raakte hem hard op de borst / hals / schouder en hij had even tijd nodig om op adem te komen. Gelukkig stond deze stoere kerel gewoon weer op en heeft hij de rest van de wedstrijd laten zien dat hij een uitstekende doelman is.


(...)


Vandaag was Olympia ’89 / Dos ’80 de sterkste. Verliezen is nooit leuk. 

**

Olympia'89/DOS'80 jongens B2 - GHV 38-20.
De eerste helft begon met de opstelling 5-1. In het begin ging het redelijk gelijk op, toen waren er een paar mooie goals van joep, Thomas, daan en thijs. Rens heeft heel wat ballen uit de goal gehouden, de eerste helft eindigde met een stand van 14-7 voor Olympia. De tweede helft begon met de opstelling 3-3. De verdediging ging heel goed, er werden veel ballen onderschept, maar ze kwamen e rook een aantal keer langs. En de aanvallen gingen goed, er gingen veel goals in.

**

Olympia'89/DOS'80 Jongens C - Aristos 23-24.
Wij moesten vandaag tegen Aristos. We wisten al dat het lastig ging worden want vorig jaar hadden we ook moeite met hun. De 1e helft viel dat wel mee, het ging goed we pakte goed hard aan. Maar de 2e helft gingen hun ook harder aanpakken, waardoor we er moeilijker langs kwamen. Het ging gelijk op met de doelpunten op het laatst waren hun toch iets beter en scoorde in de laatste minuut, waardoor ze voor stonden. Wij hadden nog 1 aanval maar scoorden helaas niet: 23-24.
Met dank aan: Bart Hanenberg

**

Olympia'89/DOS'80 meisjes C2 - De Sprint C1 39-14.
Het was niet echt een spannende wedstrijd. Het was voor ons meer een training als ik eerlijk ben. De tegenparty was fanatiek en groot. Maar wij konden beter handballen. De uitslag was 39-14. Febe van de Berg scoorde de 30ste goal en mag dus lekker een taart bakken voor ons/
Met dank aan: Jeske

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Sponsoren