Wedstrijdverslagen: 3x winst en 1x verlies

DWS - Olympia'89/DOS'80 heren A 40-22

Op 24 november speelden we tegen DWS, deze ploeg staat momenteel 5de. We wisten dus dat het een zware wedstrijd zou worden ook omdat we krap in opbouwers waren. We begonnen de wedstrijd niet goed, we kwamen al snel 7-3 achter. We kwamen ook niet meer terug, de ruststand was 23-11 in het voordeel van DWS. Na de rust konden we het eerste kwartier voorkomen dat ze niet heel veel verder uitlopen. Helaas  hebben we de wedstrijd verloren met 40-22. Nu hebben we twee weken geen wedstrijd mede door het terugtrekken van Sittardia uit de competitie. Dan gaan we er weer tegen aan.

Met dank aan: Pim Cornelissen-Wenting

Olympia'89/DOS'80 jongens B - BFC 36-32.

We speelden op zaterdagavond tegen BFC uit Beek, de nummer 3 uit de competitie, dus een gewaagde tegenstander. We begonnen de wedstrijd slordig met wat balverlies en kwamen op achterstand. In de loop van de 1e helft ging het al wat beter en kwamen we weer op voorsprong. We eindigden de 1e helft met 19-16 in ons voordeel. Na de rust kwamen we gelijk goed het veld op en ondanks dat BFC terugkwam, bleven we goed spelen en eindigden de wedstrijd in 36-32. We zijn blij met onze winst en op naar volgende week!

Met dank aan: Tijmen Brinkman

Aristos - Olympia'89/DOS'80 jongens C 20-43.

We speelden vandaag tegen Aristos uit Best. Onze keeper Bryon kon op het allerlaatste moment niet meedoen omdat hij van de trap viel net voordat we vertrokken. Gelukkig niks ernstigs. Beterschap. Dus moest er een speler keepen. Tijmen ging de eerste helft keepen en had ook wat mooie saves, waarvan meteen de 1e bal recht in zijn gezicht. We begonnen niet sterk 4-4 aar gingen we steeds beter spelen. Dat leidde tot de ruststand van 10-19. De 2e helft ging Luuk keepen. We begonnen meteen goed en liepen nog verder uit. Toen gingen we het wisselspel doen: als je scoorde of miste, moest je wisselen. En als je als keeper een goal tegen kreeg ook. Het was heel leuk ook voor het publiek en de eindstand was uiteindelijk 20-43.

Met dank aan: Jeffrey van Erp

Olympia'89/DOS'80 gemengde D - DESK 21-9.

We moesten vandaag tegen Desk spelen. Het was een lastige wedstrijd met maar 1 wissel. Toch hebben we de overwinning gehaald met 21-9. Chiel en Tycho speelden gelukkig ook mee, en hebben goed gekeept. En we hebben met zijn allen lekker gespeeld.

Met dank aan: Manou

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Sponsoren

Liebrand Ruijs AdvocatenVan Orsouw designKoornbeemdTopfysiotherapie OssArjan van HoutumDe LeeuwerikSjeng Horbach ConsultancyGebr. van Erp