Wedstrijdverslag: knap punt heren A

Olympia'89/DOS'80 heren A - WHC/Hercules 34-34.

We speelden zondag met de A tegen WHC/Hercules uit Den Haag. De vorige keer hadden we ver verloren van dit team (53-26). Aangezien Hercules bij winst de 1e plek over zou nemen, was dit onze kans om ze terug te pakken.

We waren dus ook erg gedreven voor deze wedstrijd. Aanvallend liep het erg goed en we wisten vrij makkelijk tot scoren te komen. De dekking stond aan het begin wat minder waardoor we wel met een 17-20 achterstand de kleedkamer op gingen zoeken.

De 2e helft wisten we ons aanvallende niveau vast te houden en in de dekking ging het ook een stuk beter. We bleven fel tot de laatste seconde, uiteindelijk werden we dan ook beloond met 1 punt. De eindstand was 34-34, een resultaat waar we als team en coaches erg trots op kunnen zijn!

Met dank aan: Kevin van Erp

V en L - Olympia'89/DOS'80 jongens B 25-30. 

Op zaterdagmiddag mochten we spelen tegen V en L  in Geleen. Na de lange reis gingen we goed van start mede door mooie reddingen van onze invalkeeper Luuk van de Heuvel. We zijn voor gekomen en konden dat makkelijk vast houden tot de rust. Ruststand was 12-18. Na de rust zonder vitamines, omdat onze teambegeleider (Ingrid Pennings) er niet was, werd de marge wat kleiner maar de overwinning kwam niet in gevaar en we wonnen deze wedstrijd met 25-30. Volgende week de laatste wedstrijd van dit zaalseizoen. Zaterdagavond thuis tegen EHV om 19.00 uur. Toegang is gratis!!!

Met dank aan: Jelte Hiemstra

DOS'80/Olympia'89 meiden D - Blauw-Wit 28-14. 

Zaterdag 16 maart 2019 hebben we (meiden D) tegen blauw- wit moeten spelen. Het begin van de wedstrijd ging wat lastig met verdedigen. De stand van de eerste helft was 14-7 voor Dos-Olympia. De tweede helft ging alles beter en hebben we veel gescoord. De eindstand was 28-14 voor Dos-Olympia.

Met dank aan: Manou van den Akker

 

 

 

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Sponsoren

Liebrand Ruijs AdvocatenVan Orsouw designKoornbeemdTopfysiotherapie OssArjan van HoutumDe LeeuwerikSjeng Horbach ConsultancyGebr. van Erp