Wedstrijdverslag: jc2 wint mooie oefenpot

Olympia'89/DOS'80 JC2 - Handbalschool Venlo 43-37.

Op 3 januari werden wij gevraagd/uitgedaagd voor een oefenwedstrijd tegen handbalschool Venlo. In het begin van de eerste helft starte we niet heel goed, waardoor we vrij snel tegen een achterstand aanliepen. Ondanks de verbeteringen gedurende de eerste helft zijn we met een 17-14 achterstand de rust in gegaan. 

In tweede helft starte we sterk en de snelle tegenaanvallen gingen goed en dat bracht ons snel op gelijke stand en we liepen nog uit. Handbalschool Venlo kwam hierna ook nog wat punten terug. Maar we hebben de goed de voorsprong kunnen behouden en uiteindelijk met 37-43 gewonnen. Aldus speelden we een goede wedstrijd na 2 weken vakantie, een goede handbal start van 2019. Tom en Jesper bedankt voor het meespelen.

Handbalschool Venlo vond het ook een zeer geslaagde wedstrijd want de volgende keer mogen we een HELE dag komen om gezamelijk te "kracht"trainen, te eten en als afsluiting een wedstrijd. 

Met dank aan: Thomas Jansen

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Sponsoren

Liebrand Ruijs AdvocatenVan Orsouw designKoornbeemdTopfysiotherapie OssArjan van HoutumDe LeeuwerikSjeng Horbach ConsultancyGebr. van Erp