Wedstrijdverslag:geen zeges aan jongenskant

UDI 1896 - Olympia'89/DOS'80 heren A 30-28.

We speelden op zondag 28 oktober uit tegen Udi 1896. We begonnen de eerste 10 minuten van de wedstrijd vrij slordig, waarbij we in de dekking te weinig als een compact team speelde. Dit verbeterde daarna, met een ruststand van 14-11 in het voordeel van Udi 1896 als gevolg. De 2 e helft begonnen we goed, waardoor we de achterstand wegwerkten. Echter wisten we er niet overheen te lappen en nam Udi 1896 een voorsprong van een aantal punten. Een aantal onnodige tijdsstraffen zorgen er uiteindelijk voor dat Udi 1896 de voorsprong vast kon houden, wat leidde tot een eindstand van 30-28 voor Udi 1896.

met dank aan: Merijn van Loon

Olympia'89/DOS'80 jongens B - Bevo 23-46.


Zaterdagavond speelden we tegen Bevo in de Mondriaan. Omdat Piet er niet was, was Frans onze coach. Al na de eerste 10 minuten was duidelijk dat Bevo de betere partij was. Op dit moment was de stand 4-10 in ons nadeel. In de verdediging liep het niet allemaal soepel en in de aanval werd de bal vaak onderschept, waardoor we een paar breakouts tegen kregen. Dit was te merken aan de ruststand: 11-24. De 2e helft begonnen we weer vol goede moed, maar dit was maar van korte duur. Al snel liep Bevo nog verder uit en leek het erop dat we het een beetje opgaven. Dit was jammer want we hadden de 2e helft echt wel beter kunnen spelen. Er werd niet goed verdedigd en in de aanval kwamen we er moeilijk door. Ook kwamen er nog meer breakouts tegen. De einduitslag was 23-46.

met dank aan: Tom de Leeuw

Swift Helmond - Olympia'89/DOS'80 jongens C2 21-18.


Wij speelden op 27 oktober in Helmond tegen Swift. We begonnen niet fel genoeg waardoor Swift al snel een voorsprong had opgebouwd. Maar door een nieuwe opstelling van onze coach Kevin ging het een stuk beter. Net voor rust hadden we verdediging goed staan waardoor we met gelijke stand van 10-10 de rust in konden. De tweede helft begonnen we weer matig en liep Swift weer uit. Nadat we naar 10 minuten eindelijk weer gescoord hadden ging het een stuk beter. Het verdediging ging weer goed en we konden terug komen tot op 3 punten verschil. Maar helaas hebben we niet kunnen winnen, eindstand 21-18 in het voordeel van Swift.

met dank aan: Thomas Jansen

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Sponsoren

Liebrand Ruijs AdvocatenVan Orsouw designKoornbeemdTopfysiotherapie OssArjan van HoutumDe LeeuwerikSjeng Horbach ConsultancyGebr. van Erp