Verslagen: jongens C tonen veerkracht

Aalsmeer - Olympia'89/DOS'80 heren A 39-20.

Deze week moesten de heren A jeugd tegen de A1 van Greenpark Aalsmeer. Aalsmeer staat ongeslagen bovenaan en is daarom een gevreesde tegenstander. De eerste 10 minuten gingen de 2 teams vrij goed tegen elkaar op. Na die eerste tien minuten was het dan ook 3-4 voor Olympia. Aalsmeer herpakte zich daarna en de ruststand was dan ook 16-11 in het voordeel van Aalsmeer. De 2e helft ging Aalsmeer over op een offensieve dekking. Hierdoor werd het voor ons moeilijker om een goede aanval op te zetten en daardoor scoorde we ook minder. Aalsmeer liep daarentegen een aantal break-outs. De tweede helft liep Aalsmeer erg ver uit en de eindstand was 39-20 voor Aalsmeer. Ondanks dat we met grote cijfers verloren hebben, vond ik het een leuke en sportieve wedstrijd.

Met dank aan: Tom de Leeuw

Volendam - Olympia'89/DOS'80 Jongens B1 24-30.

We wisten dat het een lastige pot zou gaan worden want ze stonden maar 2 punten achter ons. We begonnen heel erg slecht aan de wedstrijd, Ze konden te makkelijk scoren, omdat onze dekking veel te open was. Volendam kon zo makkelijk uitlopen en ze kwamen al snel in de wedstrijd op een voorsprong van 4 doelpunten verschil. We herpakten onszelf goed en we kwamen vlak voor rust op een gelijke hoogte en kwamen zelfs voor. De ruststand was 14-15. 
We hadden een goede peptalk gehad om goed en gefocust te beginnen. We begonnen de 2de helft sterk en konden zo de voorsprong vergroten. We wisten dat we fel en hard mochten aanpakken, omdat de scheids er niks aan deed. Dit gebeurde ook waardoor zij niet meer in hun ritme kwamen en zo stond de dekking erg goed. We bleven goed als een geheel spelen, waardoor we makkelijk doelpunten konden maken. De eindstand was 24-30 in het voordeel van ons en we hebben de 2 punten meegenomen naar Oss.

Met dank aan: Nic Cornelissen

Jupiter - Olympia'89/DOS'80 jongens B2 31-26.

We begonnen met een gelijke start en dat vervolgde zich door tot het einde van de 1e helft. Daardoor eindigden we met 15-13 achterstand. De tweede helft begonnen we niet goed en kon Jupiter steeds verder uitlopen. We kwamen in de laatste minuten nog op 2 punten verschil maar helaas konden we het voor het einde niet goedmaken. Eindstand, 31-26.

Met dank aan: Thomas Jansen

Olympia'89/DOS'80 jongens C1 - Aristos 28-22.

De wedstrijd van zaterdag 1 februari tegen Aristos JC1 was een groot succes voor  ons. We speelden de eerste helft wat minder. We speelden niet zo snel en slordig in de aanval en verdediging en gingen we de rust in met een 11-14 achterstand. Door de goede peptalk van de coach zijn wij in de tweede helft anders gaan spelen. Wij en de tegenstander gingen erg gelijk op en we liepen langzaam in. En na een penalty en 2 minuten straf, werd eerst de penalty door de keeper gestopt en werd vervolgens ook de achterstand omgezet in een eerste voorsprong van de wedstrijd. Het team kreeg hier vleugels van en in het laatste deel stond de defensie als een huis en kwam Aristos nog maar drie keer tot scoren tegenover acht treffers van ons, zodat de einduitslag een welverdiende overwinning van 28-22 werd.

Met dank aan: Tycho Kant

DOS'80 - Olympia'89 meisjes C2 - De Sprint 32-9.

Vandaag moesten we tegen het team dat op de 5e plek staat. We stonden 5-1 dekking en het ging vanaf het begin eigenlijk al heel erg goed, want hadden er voor gezorgd dat De Sprint niet kon scoren in de eerste helft: de stand was toen 15-0 voor ons. Na de rust gingen we zodat er iets meer actie in het spel kwam, 3 3 spelen, wat ook erg goed verliep. We hadden er ook voor gezorgd dat we in de tweede helft allemaal konden scoren! Uiteindelijk hebben we de wedstrijd gewonnen met 32- 9, wat betekent: taart! \ (•◡•) /

Met dank aan: Donna Wabeke

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Sponsoren