Verlies bij Bergeijk

BERGEIJK - Zondagmiddag speelden de handbaldames van DOS’80/Olympia'89 in en tegen Bergeijk. Lange tijd wisten de Heesche formatie bij te blijven, maar tegen het einde van de eerste helft werd er een gat geslagen. Dat gat kon in de tweede helft niet meer gedicht worden. Eindstand 36-26 in Bergeijks voordeel.

Tot diep in de tweede helft hielden de handbaldames van DOS’80 stand tegen het veel hoger geklasseerde Bergeijk. Anne van Munster opende de score en zij zette, zowel in de aanval als in de verdediging een sterk blok neer. Cirkelspeelster Lieke van Iperen werd verschillende keren goed gevonden en zij rondde meerdere keren uitstekend af. Met een 17-17 stand en nog enkele minuten te spelen, waren het de gastvrouwen die een klein gaatje konden slaan. Toen de scheidsrechter floot voor het rustsignaal stond het 20-17.

Het gaatje van 3 doelpunten achterstand hield in de tweede helft steeds stand. DOS’80 kon niet echt aanklampen en Bergeijk begon beter af te ronden. Zij zetten een serie van acht doelpunten neer. DOS’80 kon in deze fase daar geen enkele score tegenover zetten. Daarmee was de weerstand gebroken en was het zaak om de schade zoveel mogelijk te beperken. Dat lukte omdat Bergeijk ook de teugels terugnam. Quinty Kuijpers wist in deze wedstrijd maar liefst zesmaal vanuit de hoekpositie doel te treffen. Het mocht allemaal niet baten en een toch ruime nederlaag was een feit: 36-26 stond er na 60 minuten op het scorebord.

Scores DOS’80: Quinty Kuijpers 6, Anne van Munster 3, Lieke van Iperen 3, Evi Hoeks 3, Sanne Turlings 3, Eline van der Heijden 2, Lieke van den Akker 2, Marli van Iperen 2, Sabine van Nistelrooij 2.

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Sponsoren