Toernooiverslag: prachtige eindzege jongens C

Op zaterdag 20 april om 8.15 uur moesten we in de Olympia-bus zitten. In de bus hadden we een film gekeken, maar sommige mensen gingen ook kaarten of iets anders doen. Toen we er waren, gingen we naar de wedstrijd van de A kijken maar die hadden verloren. Toen gingen we met de taxi naar de sprthal Waterlely  met onze coaches voor dit weekend Frans en Carin van Erp. Daar moesten we tegen A&O daar hadden we 14-8 van gewonnen.

De 2de wedstrijd moesten we tegen BFC daar hadden we 21-14 van gewonnen. De laatste wedstrijd moesten we tegen Greenpark Handbal Aalsmeer daar hadden we 17-16 van gewonnen. Na de wedstrijden moesten we weer in de bus naar de sporthal de Bloemenhof. Het was tijd om te eten; we gingen naar New York Pizza en daar zat ook een friettent in.

Na het eten kon je naar de wedstrijd van de heren 1 van Aalsmeer of je kon handballen in de andere hal. Voor het slapen gingen we spellen spelen. Toen we gingen slapen waren een paar jongens allemaal herrie aan het maken toen kwam de beveiliging en die zei dat de jongens alleen maar mochten slapen en eten daarna moesten ze weg.

Op zondag waren we om 7 uur wakker en gingen we eten en kregen we een broodje ei. Het was tijd om naar de andere hal te gaan de Proosdij hal. De eerste wedstrijd moesten we tegen Hercules daar hadden we 15-6 van gewonnen de 2de BFC daar hadden we met 16-9 van gewonnen . De 3de wedstrijd moesten we tegen HV Quintus daar Hadden we 11-14 van verloren.

Toen kwam de finale en waren Kevin en Jan ook erbij en hadden we 4 coaches. We werden 1 voor 1 op geroepen in het donker met een spotlight. Toen iedereen was opgeroepen gingen we de wedstrijd spelen we hadden met 16-12 gewonnen. Iedereen was blij en juichte. Daarna gingen we de wedstrijd van de B kijken die hadden helaas verloren. Hierna gingen we weer naar de bus en gingen we naar huis. Het was een erg leuk weekend.

Grote dank aan Rik van Loon. We hebben hem vrijdagavond gevraagd of hij de geblesseerde Bryon (keeper) wilde vervangen en hij zei meteen JA. Daar zijn we hem zeer dankbaar voor.

Met dank aan: Mike Buijs  

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Sponsoren

Liebrand Ruijs AdvocatenVan Orsouw designKoornbeemdTopfysiotherapie OssArjan van HoutumDe LeeuwerikSjeng Horbach ConsultancyGebr. van Erp