Toernooiverslag meisjes D: genieten van de sport

Verslag D-jeugd Jac Stammes toernooi in Aalsmeer.

Op paaszaterdag gingen we met ons meisjes D team naar het Jac Stammes toernooi in Alsmeer.

De eerste wedstrijd moesten we tegen de jongens van handbalschool Brabant. Dit waren goede en zeer snelle tegenstanders. Dit waren wij niet gewend in onze competitie. Elk balverlies voor werd meteen afgestraft met een tegendoelpunt. Zij waren beter en daardoor verloren we die wedstrijd en ook de daarop volgende.

Gelukkig hadden we toen een wat langere pauze en die hebben de meiden goed besteed aan relaxen, spelletjes eten en snoepen. De laatste wedstrijd gaven we wat meer tegenstand maar deze werd ook verloren. Na het douchen zijn we de jongens B gaan aanmoedigen in een andere sporthal, die daardoor hun wedstrijd mooi wonnen.

Van al dat sporten hadden we honger gekregen dus op naar sporthal de Bloemhof om van daaruit naar ons vegetarisch eethuisje te lopen maar die was helaas gesloten dus werd het de friettent met een pizzeria hoek waar we lekker gesmuld hebben. Na de volle buik een avondwandelingetje terug waar we de wedstrijd Aalsmeer tegen Volendam gingen bekijken. Deze werd gemakkelijk gewonnen door Aalsmeer. Na de wedstrijd konden we onze slaapplek in de meisjeshal gaan klaarmaken. Toen de bedjes klaar lagen gingen we lekker slapen. Haha echt niet! We gingen lekker op goal gooien, en snoepen en kletsen. Om 1 uur ging het licht uit en was het nog lang onrustig……..

Om 7 uur ging het licht weer aan. Daar hadden we nog niet echt zin in maar de zaal moest weer leeg zijn voor de volgende wedstrijden. Na een heerlijk ontbijtje bij de bus inclusief gebakken ei, werden we ontvoerd door een busje en naar de sporthal gebracht waar we de jongens C gingen aanmoedigen naar een plaats in de finale. Na deze wedstrijd zijn we naar onze sporthal gereden waar wij de laatste 3 wedstrijden gingen spelen in de verliezerspoule.

Omdat we nog wat tijde hadden hebben we eerst lekker op het gras “ gebeachhandbald” . En toen de wedstrijd…..we mochten tegen Hellas spelen. In het begin leek het erop dat we ook deze ruim zouden verliezen maar langzaam aan kwamen we steeds beter in ons spel en puntje voor puntje dichterbij. Jammer genoeg verloren we ook deze wedstrijd maar ons spel was verbeterd. We waren sneller in de omschakeling en pakte feller aan in de verdediging. De tweede wedstrijd tegen Quintus. Dit team bestond uit alleen maar jongens maar in deze wedstrijd lieten we zien dat we veel geleerd hadden en deze wedstrijd werd dus ook verdiend gewonnen. De laatste wedstrijd bleven we goed bij maar de vermoeidheid sloeg toe dus daarom verloren we deze laatste wedstrijd. Lekker douchen en toen op naar Brabant.

Het waren supergezellige dagen en we hebben veel geleerd. Wat is handbal toch een leuke sport!!!

 

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Sponsoren

Liebrand Ruijs AdvocatenVan Orsouw designKoornbeemdTopfysiotherapie OssArjan van HoutumDe LeeuwerikSjeng Horbach ConsultancyGebr. van Erp