Stem op jouw clubnaam: nog 5 opties over

De eerste stemronde voor een nieuwe clubnaam is achter de rug. Bedankt voor jullie stemmen! We ontvingen meer dan honderd stemformulieren, waarvoor dank. De verschillen in de top waren zo klein, dat er geen schifting van drie is gemaakt, maar van vijf.

Een van de vijf populairste namen is aangepast: Dinámico Maasland verliest het tweede woord. Dit besluit is genomen naar aanleiding van geluiden in de vereniging. Strekking daarvan: Dinámico klinkt heel leuk, maar het woord Maasland voegt niet veel toe en maakt het minder krachtig.

We gaan nu de tweede stemronde in. In de vorige ronde mocht je drie clubnamen kiezen, in de komende ronde nog maar één. De kanshebbers die over zijn gebleven, in willekeurige volgorde:

DOC'20
Dos Olympia combinatie 2020

Juntos
Juntos is een Spaans woord en betekent 'samen'. Een woord dat nu en ook in de toekomst heel belangrijk is. Samen zetten we de schouders eronder en samen staan we sterk. Maar het gaat niet alleen om de betekenis. Juntos eindigt op 'os' net als het huidige DOS. Tegelijkertijd kan 'os' ook een verwijzing zijn naar Oss als stad en dus naar Olympia.

Dinámico
Spaans voor dynamisch, verwijzend naar de sport.

Nova Unitas
Nieuwe Eenheid in het Latijn.

HEOS'20
Heesch Oss Combinatie 2020

Jullie hebben tot 24 mei de tijd om de nieuwe clubnaam te kiezen. De winnende naam wordt op een nader te bepalen moment onthuld. Als die naam bekend is, dan kan worden nagedacht over clubkleuren, logo en dergelijke.

We hopen dat jullie weer massaal jullie stem laten horen! 

Alle leden hebben een nieuwsbrief ontvangen met hierin de link naar het stemformulier. Heb je geen link ontvangen? Vraag er dan naar via de facebookchat, of stuur een mail naar nieuws@olympia89.nl.

Gepubliceerd door Jessica Buijs op
HEOS'20
Gepubliceerd door Arjen op
Juntos
Gepubliceerd door Patricia Davids op
Dinamico
Gepubliceerd door Annie Dekkers op
Doc20
Gepubliceerd door Margot op
Dynamico
Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Sponsoren