Op historische grond leuke oefenresultaten

PANNINGEN - Tweeënhalve maand na de historische promotie van de heren naar de eredivisie keerde de ploeg terug naar de plek waar de gang omhoog gerealiseerd werd. In de Bevo-hal in Panningen speelden de Ossenaren twee oefenduels, met Quintus 1 en Quintus 2.

De eerste wedstrijd was tegen Quintus 2, dat vorig seizoen zich eigenlijk had gehandhaafd. Maar omdat Quintus 1 uit de Beneliga degradeerde, moesten de reserves ook een stapje terugdoen. In het begin hadden de Zuid-Hollanders de overhand, maar net voor het middengedeelte zette Olympia'89/DOS'80 een tussenspurt in. Bij rust was het 12-9. In de tweede werd de marge in eerste instantie opgeschroefd (20-12), maar uiteindelijk kwam de tegenstander nog wat terug. Eindstand 23-19.

De wedstrijd tegen Quintus 1 leverde ook een zege op. Het duel ging heel gelijk op, met Olympia meestal als ploeg die voor staat. Bij 19-19 scoorden Frank Loeffen en Geert van de Goor, waarna Quintus alleen nog maar de 21-20 kon aantekenen.

Dit weekeinde was het officieuze debuut van Youri Jonkers. Hij liet in beide partijen wat treffers aantekenen. Ook leuk: Mitchell van Lieshout, normaal speler van het tweede, pikte tegen Quintus 2 ook zijn doelpuntje mee.

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Sponsoren