Olympia/DOS al in training voor eredivisie-avontuur

OSS - Over een maand begint het eredivisie-avontuur voor de handballers van Olympia'89/DOS'80. Het is daarom niet gek dat de spectaculair gepromoveerde ploeg dinsdagavond al aan de training begon.

De ploeg was door vakanties niet compleet, maar dat mocht de pret niet drukken. Iedereen heeft zin in het nieuwe seizoen, het onbekende tegemoet. De tegenstand zal veranderen, waardoor de intensiteit voor de spelers omhoog zal gaan, maar ook door het aantal trainingen dat omhoog wordt geschroefd. Naast dinsdag en donderdag wordt er voortaan ook op maandag getraind, elke week door een ander deel van de selectie. De staf is uitgebreid met Marco Jansen (keeperstraining), Elies van Kessel (hoeken) en Teun Hanenberg (cirkellopers). De komende weken wordt ook de onderverdeling tussen eerste en tweede duidelijk. In de selectie is in elk geval Youri Jonkers niew, voor de rest is er weini veranderd.

Op 31 augustus is de eerste competitiewedstrijd, thuis tegen WHC-Hercules. In aanloop wordt er nog wel diverse malen geoefend, maar het meeste buitenshuis. Een overzicht:
zondag 11 augustus, om 13.30 uur en 15.15 uur in Panningen tegen respectievelijk Quintus 1 en Quintus 2
donderdag 15 augustus, om 20.30 uur: uit tegen Feyenoord in Rotterdam
zaterdag 17 augustus, om 19.30: uit tegen Tachos in Waalwijk
zondag 18 augustus, om 14.00 uur: in Berghem tegen KPJ Geffen
zondag 25 augustus, om 14.00 uur: in de Mondriaanhal tegen nader te bepalen tegenstander

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Sponsoren