Meisjes D1 DOS’80/Olympia’89 kampioen!

OSS/HEESCH - Zaterdag 6 april speelden de meisjes D1 hun laatste wedstrijd tegen H.C.B.  Als het team deze wedstrijd zou winnen, dan konden zij zich tot kampioen van de zaalcompetitie 2018-2019 laten kronen. En dat gebeurde.

Het D1 team begon met goede moed en met veel enthousiasme aan de wedstrijd. Al snel in de eerste minuten werd er gescoord en werd het al snel 6-0. HCB kwam even terug met een enkel doelpunt, maar het lukte ze niet om veel te scoren deze wedstrijd. Keepster Fenne stond prima te keepen en stopte prachtige ballen in de eerste helft. Het aanvalsspel was prima op orde en er werd goed gescoord. De ruststand was 15-3 in het voordeel van DOS80 D1.

Met deze ruststand gingen de meiden met vertrouwen de 2e helft in. Guusje verrichtte goed keeperswerk en werd er in de aanval door bijna alle meiden gescoord. In de verdediging werden de ballen snel afgepakt en HCB maakte geen kans om terug te komen. Marit sloot de wedstijd af door in de laatste seconden met een break-out de eindstand te brengen op 34-9 voor DOS’80. Met deze geweldige overwinning kon het team feest gaan vieren, het kampioenschap was een feit. De ploeg kan terugkijken op een jaar vol gezelligheid en op mooie handbalwedstrijden.

 

 

Laat een reactie achter



(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Sponsoren

Liebrand Ruijs AdvocatenVan Orsouw designKoornbeemdTopfysiotherapie OssArjan van HoutumDe LeeuwerikSjeng Horbach ConsultancyGebr. van Erp