Jaarlijkse schoenenactie Van Tilburg over een week

Olympia’89/Dos’80 organiseert op dinsdag 20 augustus in samenwerking met Van Tilburg Sport de jaarlijkse schoenenactie-avond. Zo kun je vrijblijvend de allernieuwste indoorschoenen proberen tijdens een trainingsavond en natuurlijk krijg je een leuke korting (20%) op de aanschaf van je nieuwe schoenen.

Omdat ieder type speler en ieder paar voeten anders is krijg je dan persoonlijk advies op maat van een schoenexpert. Deskundige verkopers van Van Tilburg Sport staan voor je klaar met hun kennis, ervaring en persoonlijk advies. Er is keuze uit schoenen van Mizuno, Asics en Adidas dus voor iedereen een passend merk en een passende schoen.

We ontvangen je daarom graag op dinsdag 20 augustus in sporthal ’t Vijfeijken in Heesch. Het Van Tilburg-team kan je alles vertellen wat je wilde weten over indoorschoenen en hun specifieke eigenschappen, waarna je de schoenen direct kunt testen.

Olympia’89/Dos’80 en Van Tilburg Sport hopen jou te zien op 20 augustus tussen 17.30 en 21.00 uur in Sporthal ’t Vijfeijken te Heesch. Ben je niet in de gelegenheid om op 20 augustus naar ’t Vijfeijken te komen? Geen probleem, je kan ook in de week van 19 t/m 25 augustus zelf naar Van Tilburg gaan om daar je nieuwe schoenen te passen.

Vergeet niet om door te geven dat je lid bent van de handbalclub Olympia’89/Dos’80 zodat je de 20% korting niet mist.

Tot dan!

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Sponsoren