Huldiging HS1 en onthulling clubnaam

Zaterdag 1 juni was een historische dag in de geschiedenis van Olympia’89, met de promotie van de heren 1 naar de eredivisie. Een prestatie om trots op te zijn en om nog even bij stil te staan.
 
We nodigen alle leden, familie en genodigden uit om deze overwinning met de heren te vieren met een receptie. Jullie zijn van harte welkom op vrijdag 14 juni in de Mondriaanbar in Oss. Inloop vanaf 20.30 uur, om 20.45 uur worden de spelers gehuldigd. De receptie duurt tot ongeveer 22.30 uur. Na 22:30 kun je uiteraard blijven hangen.

We hopen dat de fusieclub in de toekomst net zulke mooie historische dagen gaat beleven als afgelopen zaterdag. Wat de naam gaat worden van de nieuwe vereniging wordt op diezelfde avond bekend. Jullie hebben gestemd en de stemmen zijn geteld. Rond de klok van 21.30 uur tellen we af en is het verlossende woord daar: wordt het HEOS’20, Juntos, Dynamico, DOC’20 of Nova Unitas?
 
We hopen dat jullie allemaal onze jongens komen feliciteren en bij de onthulling van de clubnaam zijn. Toast met ons mee. 

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Sponsoren