Heren maken 100 procent score vol

DEN HAAG - De wedstrijd ging nergens meer om, maar toch wilden de handballers van Olympia'89/DOS'80 het goede gevoel vasthouden en de laatste partij van het eerste deel van de nacompetitie om promotie naar de eredivisie winnen. Dat gebeurde ook, uit bij WHC in Den Haag: 22-23 na een 11-11 ruststand. Op die wijze behaalden de Ossenaren 8 punten uit 4 duels. Met de winnaar van de andere nacompetitiepoule gaat Olympia strijden om het laatste ticket voor de eredivisie.

De rood-zwarten waren niet compleet - ook trainer Frans van Erp ontbrak -, maar dat bleek geen hinder in de veredelde oefenpot. Na rust kwamen er bovendien wat jongens uit het tweede (Ben Woolfitt, Merijn van Loon, keeper Roy Govers) in actie. Zij deden dat prima. Dat de zege mee terugging naar Oss, was aan Frank Loeffen (strafworp) en Martin van Iperen te danken. Zij zorgen dat er geen 22-21 nederlaag werd geleden maar een 22-23 overwinning werd geboekt. 

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Sponsoren

Liebrand Ruijs AdvocatenVan Orsouw designKoornbeemdTopfysiotherapie OssArjan van HoutumDe LeeuwerikSjeng Horbach ConsultancyGebr. van Erp