Feestavond als aftrap van bijzonder jaar

Weet jij wie Johan Hattink is? Of Stijn van de Goor? Of Marian Langens? Of Mariëtte van Iperen? Het zou zomaar kunnen van niet. Toch zijn ze over een paar maanden clubgenoten van jou.

De fusie komt nu echt dichtbij. DOS’80 en Olympia’89 zijn formeel nog aparte verenigingen, maar het voelt op veel vlakken al als één club. Om iedereen elkaar (nog) beter te leren kennen, leek het de besturen van beide clubs goed om een feestavond te houden. Als een extra ingrediënt om een succesvolle fusie te garanderen.
 
Jullie zijn uitgenodigd op vrijdag 24 januari om 20:30 bij zaal Clemens in Oss (Willibrordusweg 81, 5342 LG Oss). De feestavond is gratis toegankelijk voor alle leden en vrijwilligers vanaf de C-jeugd. De feestavond zal eindigen om 01:30. Opgeven is verplicht, zie de laatste alinea.

Mochten jullie nog niet over de streep zijn getrokken, dan hebben we nog een extra ijzer in het vuur: in de loop van de avond wordt het nieuwe logo van Dynamico onthuld. En is er nog een extra verrassing voor jullie. Komt allen!

Hoe geef je je op?
-Op dinsdag 10 december kun je jezelf opgeven in de sporthal in Heesch, van 19.00 tot 20.30 uur. Een week later kan dat in Oss, van 19.30 tot 20.30 (17 december).
-Ben je niet in de gelegenheid om dat te doen, bel of app Anita vd Heijden (06-25088280). Dit kan tot 10 januari. En je mag haar ook mailen: robhe24@wish.net.
-Partners/aanhang zijn ook welkom. Voor hun geldt er wel een bijdrage van 15 euro pp. Als je je opgeeft in Oss of Heesch ter plekke voldoen. Geef je je op bij Anita, dan in samenspraak overleg hoe de kosten te voldoen.

 

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Sponsoren