Eindspurt levert Olympia niks op

LEIDSCHENDAM - De handballers van Olympia’89/DOS’80 hebben tijdens carnaval een kater opgelopen. Uit bij EHC werd met 30-26 verloren. Dat kwam vooral door een slechte eerste helft (19-10). Die schade kon in de tweede helft niet meer worden gerepareerd.

De eindspurt van Olympia was indrukwekkend maar evenwel niks waard, omdat EHC in het begin van de tweede helft de marge had opgeschroefd naar 12: 24-12, en later 29-17. Vanaf dat moment waren het de Ossenaren die de overhand kregen. Maar met zo’n grote achterstand was zelfs een run van 1-9 niks waard.

Met nog twee duels voor de boeg heeft het door blessures geteisterde Olympia nog zicht op de tweede plaats, maar lijkt nu Havas de beste papieren in hand te hebben. Die positie is mogelijk ook goed voor directe promotie.

EHC - Olympia'89/DOS'80 30-26 (19-10). Scores Olympia: Chiel van Iperen 7, Kevin de Leeuw 5, Frank Loeffen 4, Geert van de Goor 3, Frennie Bens 2, Harm van Iperen 2, Erik Loeffen 1, Jelte Hiemstra 1, Twan van Iperen 1.

Gepubliceerd door ANDRE VAN ORSOUW op
havAS gaat verliezen as zondag

n drentse vrienden gaan ons helpen
Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Sponsoren

Liebrand Ruijs AdvocatenVan Orsouw designKoornbeemdTopfysiotherapie OssArjan van HoutumDe LeeuwerikSjeng Horbach ConsultancyGebr. van Erp