Dit keer niet de ban gebroken tegen DFS

OSS - Enkele maanden terug werd in Arnhem de ban gebroken door de handballers van Olympia'89/DOS'80; in de allerlaatste seconde werd door de 30-30 van Chiel van Iperen het eerste punt in de eredivisie gepakt. Daarna volgden nog twee uitzeges. Maar thuis heeft Olympia/DOS nog geen punt veroverd. Zaterdagavond leek het er in de Mondriaanhal lange tijd op dat tegen DFS opnieuw de ban zou worden gebroken, maar helaas: 30-31 (rust 14-12).

Olympia deed zichzelf tekort, want op één slechte periode na (van 24-22 naar 24-28) had de thuisploeg het beste van het spel. Maar daar koop je uiteindelijk niets voor. Door de zege van Volendam 2 op Havas zijn de play-offs alleen nog mathematisch te ontlopen.

Opvallend was dat Jordi van Erp het overgrote deel van zijn doelpuntenproductie in de eerste helft maakte, terwijl hij normaal gesproken vaak beter op schot is in de tweede helft. Wout van Iperen nam weer een stapje door zijn eerste veldgoal te maken na zijn rentree.  

Olympia'89/DOS'80 - DFS Arnhem 30-31 (14-12). Scores Olympia: Jordi van Erp 8, Chiel van Iperen 8, Kevin de Leeuw 5, Frank Loeffen 4, Twan van Iperen 3, Harm van Iperen 1, Wout van Iperen 1.

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Sponsoren