Dames kunnen gat niet repareren

ZEVENBERGEN - Zaterdagavond speelden de handbalsters van DOS’80 een uitwedstrijd tegen Groene Ster uit Zevenbergen. Na een matige start wisten de Heesche dames zich terug te knokken tot één doelpunt achterstand, maar trokken uiteindelijk toch aan het kortste eind: 22-19 (rust 11-7).

DOS’80 had in de beginfase de verdediging niet goed op orde en daar profiteerde tegenstander Groene Ster van. Met menig afstandsschot namen de gasten uit Zevenbergen meteen afstand. Verdedigend was het allemaal niet fel genoeg en onderling was de samenwerking geregeld zoek. DOS’80 liep zo meteen achter de feiten aan. Het zat het Heesche team ook niet bepaald mee in de aanval. Meerdere malen werd paal of lat getroffen. De ruststand was 11-7 in het voordeel van Groene Ster.

Na de rust benutte DOS’80 hun kansen veel beter en de verdediging had hun zaakjes nu goed op orde. Zo knokte het team, onder aanvoering van Evi Hoeks zich goed terug. Zij wist menigmaal het net te vinden met haar geplaatste afstandsschoten. Met nog één doelpuntje achterstand had DOS’80 zicht op een ommekeer en de winst in de partij. Alles liep echter anders. Door een tijdstraf aan Heesche zijde kreeg Groene Ster een veldoverwicht in de schoot geworpen. Daar maakte de ploeg uit Zevenbergen gretig, maar ook optimaal gebruik van. Zij wisten in deze fase maar liefst drie keer te scoren en weer uit te lopen naar een ruime voorsprong. Dat geslagen gat wist DOS’80 niet meer te repareren. Eindstand 22-19.

 

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Sponsoren