Afsluiting zondag 20 mei in de Leeuwerik

Beste allemaal,

Wij, het bestuur, willen jullie en iedereen die Olympia'89/Dos'80 een warm hart toedraagt graag uitnodigen om samen met ons terug te blikken op het afgelopen seizoen. Wat ons betreft was het wederom een succes. Vandaag hebben de jongens B, die niet lang geleden nog 4e van Nederland zijn geworden, hun seizoen bekroond hebben met de bekertitel.

Daarnaast hebben we gisterenavond in een volle Mondriaanhal kunnen genieten van een prachtige wedstrijd van onze herenselectie die in de play-offs strijden om een plek in de Eredivisie. Aankomende zaterdag volgt de tweede en allesbeslissende wedstrijd in Amsterdam, waarbij de heren onze steun goed kunnen gebruiken. Mochten zij een promotie afdwingen, dan is dit uiteraard nóg een reden voor een feestje.

Let op: Aristos houdt plek vrij voor 100 Osse supporters.

Verder willen we onze sponsoren en vrijwilligers bedanken, waarbij er weer een vrijwilliger; trainer/coach; en team-van-het-jaar verkiezing zal plaatsvinden. 

Iedereen die Olympia '89 een warm hart toedraagt is welkom, dus neem gerust vrienden en familie mee. We zien jullie graag zondag 20 mei, vanaf 14.00 bij de Leeuwerik(Gewandeweg 6, Lithoijen). 

Hopelijk tot dan!

Anita, Pieter & Tim

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Sponsoren

Liebrand Ruijs AdvocatenVan Orsouw designKoornbeemdTopfysiotherapie OssArjan van HoutumDe LeeuwerikSjeng Horbach ConsultancyGebr. van Erp