Lidmaatschap

Wilt u lid worden, wijzigingen doorgeven of uw lidmaatschap opzeggen, dan zit u hier op de juiste pagina.

Lid worden

Wij heten je van harte welkom bij Handbalvereniging Olympia'89!

Handbal is een teamsport die je het hele jaar door kunt uitoefenen. Onze thuisbasis is sporthal de Mondriaan in Oss. In deze sporthal wordt in de wintermaanden getraind en worden de thuiswedstrijden van Olympia'89 gespeeld.

In de zomermaanden trainen wij op het buitenveld bij de Rusheuvel en spelen wij ook de buitencompetitie.

Naast trainingen, wedstrijden en toernooien organiseert onze vereniging ook andere activiteiten zoals het jeugdkamp, een mixtoernooi voor alle vrienden en familie enz. Wij verwachten van jou dat je als lid van een team meedoet aan alle activiteiten die jouw team aangaan. Voor junioren en senioren betekent dat, dat zij ook moeten zorgen voor tijdwaarnemingen, en eventuele andere acties ten bate van de vereniging.

Door het inschrijfformulier in te vullen schrijf je je in bij de vereniging. Het is natuurlijk altijd mogelijk om eerst een keer mee te komen trainen.

Voor eventuele wijzigingen of heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

 

Wijziging doorgeven

Als u bent verhuisd, een ander emailadres heeft, veranderd bent van telefoonnummer of een andere wijziging wilt doorgeven dan horen wij dit graag. Als u niks wilt missen is het verstandig om uw juiste gegevens door te geven.

Klik hier om uw gegevens te wijzigen.

 

Lidmaatschap opzeggen

Als je er helaas voor hebt gekozen om je lidmaatschap op te zeggen bij Olympia'89, zorg dan dat je je voor 1 juni uitschrijft. Zo voorkomt je dat je een jaar langer bondscontributie moet betalen. Vul het opzegformulier in om je afmelding te bevestigen.

Klik hier voor het opzegformulier.

Sponsoren