HandbalMasterz

Het komt je vast bekend voor. Je bent het niet altijd eens met de beslissing van de scheidsrechter(s). Dit komt niet alleen spelers voor, ook coaches, trainers en zelfs het publiek hebben hier last van. Het niet eens zijn met de beslissing van de scheidsrechter mag, maar heb jij eigenlijk wel gelijk? 

Het zal je verbazen hoeveel spelers, coaches en ouders er zijn die de spelregels niet goed beheersen. Denk bijvoorbeeld aan het fenomeen 'tijdspel'. Blijft de tijdspel staan na een schot op goal? En na een overtreding dan? Hoe vaak mag je eigenlijk overspelen, of zit hier geen limiet aan? 

Hoe goed ken jij de spelregels eigenlijk? www.handbalmasterz.nl geeft jou de mogelijkheid om je spelregelkennis te toetsen. Bovendien kun je hier direct controleren of een scheidsrechter de juiste beslissing heeft genomen. Ga voortaan dus eerst goed na hoe zeker je bent van je zaak voordat je van alles naar de scheidsrechter roept. Bedenk je ook dat de scheidsrechters er vrijwillig zijn en hun best doen. Zonder scheidsrechters geen wedstrijd.

 

Spelregelbewijs

Vanaf 1 juli 2015 moet iedere speler die naar de A-Jeugd gaat in het bezit zijn van het spelregelbewijs. Op www.handbalmasterz.nl kun je dit spelregelbewijs halen door de spelregeltoets te maken.

De volgende mensen zijn verplicht om een spelregelbewijs te halen:

  • Spelers die naar de A-jeugd gaan
  • Iedereen die een trainerscursus of scheidsrechterscursus wil volgen
  • Alle coaches bij een C-jeugdteam of hoger

Neem direct een kijkje op www.handbalmasterz.nl

Sponsoren